Haber

Antalya’da Karavan Tahliye Süreci Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaaltı ilçesinde sahil bandında ve mahalle ortasında park halinde bulunan kervanların tahliye işlemlerinin başlatıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu Kararı ile ilçedeki kervanların kaldırılması için harekete geçildi.

Çalışmalarda, kervan sahiplerine bölgede park etmenin ve beklemenin yasak olduğu, 5 gün içinde kaldırılmayan araçların çekileceğine dair tebligatlar yapıldı.

Belirtilen süre içerisinde kaldırılmayan araçlar için Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Sabah erken saatlerde yürütülen çalışmada ilçede sahil bandı ve mahalle ortasında park halinde bulunan kervanlar çekici araçlarla kaldırıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Büyükşehir Belediyesi Basın Sözcüsü Cem Oğuz, çevreyi ve kent estetiğini savunmada kararlı olduklarını belirtti.

Halkın bu konuda duyarlı olması gerektiğini vurgulayan Oğuz, “Halkımızın kurallara uymasını istiyoruz. Karavan tahliye süreci Antalya’yı daha temiz, düzenli ve güzel bir şehir yapma hedefimiz için önemli bir adım. Şehirde asayişi sağlamak ve trafik akışını kolaylaştırmak için bu işi önemsiyoruz.” terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu