Haber

Bahçeli’den CHP’ye tepki: DEM odaklı siyasete hayır diyorum

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin küme toplantısında açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan öne çıkanlar:

“Özgür Bey çok şükür ayakkabı mağazası gibisiniz”

MHP’nin medeniyet tasarımı, millet tanımı ve analizi bazı siyasi partilerin anlayamayacağı kadar derindir. Türkiye düşmanlarını yenileyen, kaynaklarıyla bağlarını kesen muhalefet partilerinin sığ ve kısır bir polemik gündemine sürüklenmeleri artık bir seçenek ve umut olmaktan çıktıklarının göstergesidir.

Ne CHP’nin ne de zayıf bir gölge gibi duran diğer muhalefet partilerinin gündemi ülkemiz gerçekleriyle örtüşmemektedir. Muhalefet siyasi iflasın sinyalini verdi. Özgür Bey demli çay içip içmediğimizi merak etti. Zahmet etmeyin… Çayı seviyoruz, doktorların tavsiyelerine uyarak; Açık olursa daha da hoşumuza gider. Ama yeminin çayda olmasını bekliyoruz. Sayın Özgür Bey, ayakkabı mağazası gibisiniz. Allah aşkına, her ayağa uygun bir bedeniniz var gibi görünüyor.

“Milliyetçiliğin insan temelli bir görüş olması nedeniyle ırkçılığı reddetti.”

Bugünkü toplantımızı takip eden tüm vatandaşlarımızı gönülden selamlıyorum. Tarihe bakmadan atılan her adımın nesiller arasında uçurum yaratacağını düşünüyorum. Milliyetçilik yalnızca tarihin ve pratiklerin bir yorumuydu. Milliyetçiliğin insan temelli bir görüş olması nedeniyle ırkçılığı reddetti. Adil ve eşit dağıtım esasına dayanır.

Geçtiğimiz 9 Şubat’ta MHP’nin kuruluş yıldönümünü anmıştık. Türk milliyetçiliğinin 3 hilal çatısı altında kurumsallaşması bölge siyasetini de farklı açılardan etkilemiştir. Başarısız demokrasi hayatımıza yeni bir fırsat sundu. Anadolu’nun manevi zenginliğini ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin inşasını hedefledi.

“Bu dava kutsaldır”

24 yıl önce 100.yıl ile sözleşme imzaladığımızda Türk dönemini ve Türk yüzyılını hayal etmiştik. 55’inci yıl münasebetiyle Ankara’da düzenlediğimiz toplantı mükemmel bir atmosferde gerçekleşti. 55 yıl yürek ve yükseliştir. 55 yıl gururdur, şeriftir, şehadettir. Tuzak kurup karalamalar attılar, çok şükür rüyaları kabusa dönüştü.

Bu dava kutsaldır. Hakkın ve milletin davasını bozacak bir alçak henüz doğmamıştır ve doğması da beklenemez. İdealist olarak doğduk, idealist olarak yaşadık ve ölüm kapımızı çaldığında idealist olarak hayat emanetimizi teslim edeceğiz.

Partimiz 55 yıldır gücünü milletten alan bir siyasi fikir hareketidir. Ulus olmakla birlikte ulusal devletler doğmuştur. Milliyetçilik bu gerçeğin bilinçli olarak kavranmasıdır.

Alper Gezeravcı’nın Açıklaması

Kardeşimiz Alper Gezeravcı’ya memleketine hoş geldin diyor, Türk çocuklarının gelecekte uzaya çıkmasını diliyorum. Hayal ettiğimiz her şeyin zamanı geldiğinde gerçekleşeceğine inanıyorum. Dünyayı Türkçe okumanın yanı sıra artık uzaya da Türkçe bakmanın zamanı geldi. Daha sonra Türk zamanında, Türk Asrında cisimleşecektir.

MHP için dünya hakimiyetinin yanı sıra uzay hakimiyeti idealinin de perdesi açıldı. Keskin zekaya, hızlı sezgiye, güçlü algı ve iradeye sahip olan Müslüman Türk milleti, bu ideali benimseyecek ve onu bir bayrak gibi taşıyacaktır.

“Aşağılık kompleksine sahip olanları hayatımızdan çıkaralım”

Türk ve Türk Yüzyılı, barış ve huzur içinde yaşamak, milli birlik ile yüksek hedeflere ulaşmak için muazzam fırsatlarla doludur. Yeter ki ağızları saçmalıktan başka bir şey olmayanları dinlemeyelim. Yeter ki aşağılık kompleksine sahip olanları hayatımızdan çıkaralım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu