Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hakaretten Yargılanan Karar: Karar Açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten yargılanan sanatçı Yeşim Salkım beraat etti. Ünlü oyuncu Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda, “Sayın savcımız ve hakimimiz beraat kararı verdi. Ben kimseye hakaret etmedim. Cumhurbaşkanımıza da yapmadım” dedi. .

Seyhan Soylu, ünlü oyuncu Yeşim Salkım’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan Yeşim Salkım, hakim karşısına çıktı.

İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın listesini Instagram hesabından paylaşan Yeşim Salkım, “Evet, onu da gördük” dedi. Hakim huzurunda savunma yapan Salkım beraat etti.

Duruşmanın ardından Instagram hesabından açıklama yapan ünlü isim, “Hakkımda cumhurbaşkanına hakaretten dava açıldı. Bugün değerli savcımız ve hakimimiz beraat ettiğime karar verdi, suçsuzdum. Kimseye hakaret etmem. Ben Cumhurbaşkanımıza da hakaret etmedim. Davayı getirenlere ne diyeyim… Yine haklıyım, yine haklıyım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu