Yaşam

DEÜ’nün Mezun Kartına Yoğun Talep Var

Tüm dünyada yüzbinlerce mezunu bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), ‘Mezun Kartı’ uygulamasıyla da fark yaratıyor. DEÜ, farklı branşlardaki kariyer fırsatlarını, etkinlikleri, avantajlı fırsatları ve indirimleri uygulama üzerinden mezunlarıyla anında paylaşıyor. Uygulamanın DEÜ mezunları arasında güçlü bir aile yapısı oluşturduğunu vurgulayan DEÜ Rektörü Prof. DEÜ Mezun Kartı ile mezunlarımız Üniversitemiz ile bağlarını ve iletişimlerini sürdürmektedir.”

Türkiye’nin saygın yükseköğretim kurumlarından Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), mezunlarına sağladığı ayrıcalıklarla dikkat çekiyor. Tüm dünyada yüzbinlerce mezunu bulunan DEÜ, ‘Mezun Kart’ uygulaması ile kariyer fırsatlarını, etkinlikleri, farklı branşlardaki avantajlı fırsatları ve indirimleri mezunları ile anında paylaşıyor. DEÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın desteği ile DEÜ mezunları, dilerlerse DEÜ Mesleki Planlama ve Mezun Bağları Koordinatörlüğü tarafından geliştirilen “Mezun Bilgi Sistemi” (MBS) üzerinden DEÜ Mezun Kartı talebinde bulunabilirler.

“ORGANİZASYONUNU GÜÇLENDİRİYOR”

Uygulamanın DEÜ mezunları arasında güçlü bir aile yapısı oluşturduğunu ve kuruma aidiyet duygusunu güçlendirdiğini vurgulayan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. . DEÜ Mezun Kartı ile DEÜ mezunu olmanın ayrıcalığını yaşamakta ve Üniversitemizin sosyal, sportif, eğitim ve kültürel alanlardaki olanaklarından yararlanmaya devam etmektedirler. Ve ayrıca; Özellikle yeni mezunlarımız ile farklı sektörlerden iş imkanları ve güncel kariyer etkinlikleri paylaşılmakta ve gerekli bilgilendirme sağlanmaktadır” dedi.

10 BİNDEN FAZLA KART BASILDI

DEÜ Mezun Kartı uygulamasının DEÜ’lü ve farklı sektörlerden mezunlara özel avantajlar sunduğu bilgisini paylaşan Rektör Hotar, “Yaklaşık 4 yılda toplam 10 bin 800 Mezun Kartı basılarak Türkiye’nin dört bir yanından ve Türkiye’nin dört bir yanından mezunlarımıza ulaştırıldı. dünya. Kart talep işleminin tamamlanabilmesi için Mezun Bilgi Formu’nun fotoğraflı olarak doldurulması, kart talebinin beyan edilmesi ve mezunlarımızın ismine özel oluşturduğumuz mezun uzantılı e-posta adresinin ‘olarak alınması gerekmektedir. [e-posta korumalı]’. Özellikle yeni mezunlarımız DEU markası üzerinde isimleriyle taşıdıkları e-posta adreslerini başta iş arama süreçleri olmak üzere dijital bağlantı süreçlerinde kullanabilmektedir.

DEÜ öğrenci ve mezunları, Mezun Bilgi Sistemi ile ilgili merak ettikleri konularda DEÜ Mesleki Planlama ve Mezun Bağlantıları Koordinatörlüğü’ne 0232 301 78 91-92-93-94 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu