Teknoloji

Hyundai’ye Şapka Çıkarılır, GTA 6 Fragmanı Gibi Muhteşem Tanıtım Filmi [Video]

Son yılların en çok beklenen oyunu GTA 6’nın Fragman nihayet Aralık ayında yayınlandı. Fragman kısa sürede rekor üstüne rekor kırarak tüm zamanların en başarılı görsellerinden biri oldu. Yarattığı etki elbette bununla sınırlı değildi. Geçtiğimiz bir buçuk ay boyunca birçok fragmanın farklı formatlarda yeniden oluşturulduğunu gördük.

Şimdi bu tür bir saldırı hiç beklemediğimiz bir yerden geldi. araba devi Hyundai’nin ralli ekibi,GTA 6 olarak bir fragman yayınladı. Yaklaşık 1 buçuk dakikalık video izleyen herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

Hyundai Motorsport’un paylaştığı GTA 6’nın tanıtım sineması:

Sosyal medya kullanıcılarının sevdiği görsel ise hem oyundan hem de yarış dünyasından detayları taşıyan “Mühendis” oldu. Büyük Test Auto XXIV başlığıyla paylaşıldı. Bir günde YouTube’da 130 binden fazla, X’te ise 750 binden fazla izlenen görselin ince detayları, Hyundai’nin pazarlama ekibine şapka çıkarmamıza neden oluyor.

Videoda GTA 6 fragmanındaki neredeyse tüm unsurlar yer alıyor. Sahneler neredeyse aynı. Mesela GTA 6’da burada iki karakterin kapıyı kırıp içeriye daldığı bir bölüm var. Veya Lucia’nın başlangıçta yaptığı toplantı da yarışçılarla yeniden canlandırıldı. Tabii bunlara Tom Petty’nin Love Is A Long Road müziği de eşlik ediyor.

Hyundai’nin görünümüne bazı tepkiler:

“Uzun zamandır izlediğim en iyi reklam videosu”

“Artık bir Hyundai Motorsports hayranıyım.”

Kusursuz”

“GTA fragmanındaki tüm sahnelerle benzerlikler için teşekkür ederiz. Her şey yerli yerinde.”

Hyundai’nin pazarlama ekibinin şakası yok.”

GTA 6 fragmanını tekrar hatırlamak ve Hyundai’nin görseliyle karşılaştırmak isterseniz:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu