Haber

İstanbul’da Lisede Skandal: Öğrencilerin Cinsel İlişki Videosu İnternete Yayıldı, Soruşturma Açıldı

2009 doğumlu 5 lise öğrencisinin isimleri inanılmaz bir skandala karıştı. İstanbul Şişli’de bir arkadaşlarının evinde bir araya gelen öğrenciler, önce alkol içtikten sonra birbirlerine duygusal açıdan yakın olan iki öğrenci cinsel ilişkiye girdi ve görüntüler kaydedildi. Görüntüler önce sınıfta telefondan telefona yayıldı, ardından internete düştü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmaya konu olan olayda, 2009 doğumlu çocuklardan 4’ü, arkadaşları RY’nin Şişli’deki evinde toplandı.

İddiaya göre, duygusal açıdan yakın olan CAD ve NEA, bir süre alkol aldıktan sonra arkadaşları RY’nin odasına giderek yakınlaştı.

Yine iddiaya göre NEA, ev sahibi arkadaşı RY’den erkek arkadaşıyla geçireceği anları kaydetmesini istedi. RY iki arkadaşının özel anlarını kaydetti.

Olay, RY’nin telefonuyla çektiği sahneyi okul arkadaşı DI’ye göndermesiyle çıktı.

Daha sonra görüntüler okulda dolaşmaya başladı ve hatta Instagram hesabı açılıp paylaşıldı.

NE A ve ailesinin şikayeti üzerine savcılık, olayla ilgili soruşturma başlattı. Dört çocuk da şüpheli olarak ifade verdi.

Halk TV’nin haberine göre, bazı çocukların yurt dışına çıkışı yasaklandı ve haftanın üç günü karakolda imza vermeleri istendi.

İstanbul’da bir lisede yaşanan cinsel ilişki skandalıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

habersurmene.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu