Haber

Kılıçdaroğlu’ndan gençlere ikinci tur çağrısı: En büyük hisseyi size attılar

14 Mayıs’ta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49,50’sine karşı oyların yüzde 44,89’unu alan Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, değerli açıklamalarda bulundu. 28 Mayıs’ta ikinci tipte. verdi.

“KUTUDAN MESAJ DEĞİŞTİR”

Gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı: Sevgili Gençler, Birinci tür bitti. En büyük gerçek ise sandıktan bir değişiklik ilanı çıktı. Değişim isteyenler artık istemeyenlerden daha fazla.

“GENÇ ARKADAŞLARIMIZDAN MESAJ ALDIM”

Genç arkadaşlarımın da uyarısını aldım. kafamda. Ben onların sorunlarını çözeceğim ama onlar da beni duysun istiyorum. Öyle bir noktada ki her şey domuz yetiştiricilerinin Büyük Meclisi’ne havale edildi! Kadını cansız bir obje olarak sahiplenmek isteyenlere bütün yolları açtılar.

“EN BÜYÜK YIĞIN GENÇLERE”

Ve en büyük hisseyi gençlere verdiler. Hiçbir şey için yeterli paran yok. Bir kahve hakkında bile düşünmelisin. Yaşama sevinciniz çalındı. Ancak, gençlik tasasızdır. Bunu size bir gün bile yaşatmadılar. Tartıştığımız gibi, size karşı birleşmişler.

“12 GÜNÜMÜZ VAR BU KARANLIK TÜNELDEN ÇIKIYORUZ”

Şimdi bakalım, günün sonunda elimizde ne var? Temelsiz bir karanlık… Farkında mısınız? Gençliğin bir daha asla gelmeyecek. 12 günümüz var, çıktık bu karanlık tünelden…

cardakhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu