Ekonomi

THY’den 2’nci pilot adaylarına iş ilanı

Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilecek ikinci pilot adayları için iş ilanı açtı.

THY Basın Müşavirliği’nden yapılan açıklamaya göre, yetiştirilecek ikinci pilot adayları için açılan ‘Kalkış Öğrencisi’ duyurusu kapsamında, bölümü ne olursa olsun tüm lisans mezunları ile 1 Ocak tarihleri ​​arasında doğan bireylerin, 1994 ve 31 Aralık 2003 tarihleri ​​arasında THY ailesine katılmak için başvuruda bulunabilirsiniz.

İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar 2 yıl süreyle eğitim alacak; Adayların eğitim süresince 2 brüt taban fiyat maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet avantajlarından faydalanabilecekleri kaydedildi.

2024 YILINDA ÇALIŞAN SAYISINI 85 BİNE ÇIKARMAK HEDEFLENİYOR

Açıklamada, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın yapılacak satın almalara ilişkin görüşlerine de yer verildi. Bolat, “‘Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu olarak, güçlü mali yapımız ve gelecek hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu ve çalışan sayımızı artırmaya devam ediyoruz. 75 bin kişilik ailemizi daha da yukarıya taşımayı hedefliyoruz. İştiraklerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz işe alımlarla 2024 yılı sonuna kadar 85 bin. Her zaman olduğu gibi “Önümüzdeki dönemde de bayrağımızı gururla göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Kalkış Öğrencisi’ alımı ilanı ve diğer açık pozisyonlar için başvuruların THY’nin izle.thy.com adresinden yapılabileceği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu