Haber

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıkladı.

Yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yazılı açıklama yapan Eski Adliyeler Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini belirtti. Karamahmutoğlu, “Demokrasi, yönetime gelmeyi seçmek kadar, seçimle yönetilenleri de değiştirmektir” dedi.

“SEÇMENİN İSTEĞİNE KARŞI GÜÇ YOKTUR”

Karamahmutoğlu’nun açıklaması şu şekilde: “14 Mayıs akşamı sandıktan çıkacak seçmenin iradesinin karşısına çıkabilecek hiçbir anti-demokratik güç yoktur. 200 yıllık Türk modernleşme tarihi, Mayıs ayında ulaşılan yolun sonunda, Türk milliyetçilerinin saraydan, şahıs tekelinden egemenliğinin sonucu alınıp millete teslim edilmesidir.

“KILIÇDAROĞLU’NUN BAŞKANLIĞINA ‘EVET’ DİYECEĞİZ”

Yine Mayıs ayındayız ve yine görev ve kararlılık Türk milliyetçilerinin sorumluluğundadır. 16 Nisan 2017 tarihli referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine neden ‘Hayır’ dedik, sistemin devamına ve statükoya ‘Hayır’ diyeceğiz ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığına ‘Evet’ diyeceğiz. ‘değiştirmek’.

“ÜLKEMİZİN KORKUNÇ BİR GÜVENLİK SORUNU VAR”

21 yıllık AKP/Erdoğan yapılanmasının ülkemizi soktuğu bataklık; 10 milyondan fazla kaçak ve sığınmacıyla, sosyolojisi çarpık, nüfus işgali olan, korkunç bir güvenlik sorunu yaşayan bir Türkiye. 21 yıllık meclisin tek adam rejimini değiştirebilmeliyiz ki kaçaklar ve sığınmacılar gönderilebilsin ve ülkemizin sosyal yapısı düzelebilsin. 14 Mayıs seçimini saray rejiminin propaganda aygıtının belirlediği bir gündem ve argümanlarla, kavramlarıyla tartışmayı reddediyoruz. Güvenlikçi siyaset üzerine tartışmak istiyor. oy kampanya; Millet karşıtı siyasi ümmetçi zihniyetin Türk milliyetçilerine yönelik sığ bakışını ortaya koymaktadır.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ÜLKENİN TOPLU KALKINMASINI İSTİYOR”

Yolsuzluktan, hırsızlıktan, talan ve talandan bahsetmek istemeyen AKP Hükümeti bilmelidir ki, Türk milliyetçileri sadece milletin ve vatanın güvenliğini sağlamanın değil, aynı zamanda ekonomik refahını ve topyekun kalkınmasını da amaç edinmiştir. bilim, kültür, sanat ve fikirler. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün hükümetleri teröre karşı mücadele etmiştir ve etmeye devam edecektir. Bunun tek istisnası terörle mücadelenin sekteye uğradığı çözüm sürecinde AK Parti Hükümeti olmuştur.

“TÜRK MİLLİYETÇİLERİ DEĞİŞİMİ YÜREKTEN İSTİYOR”

Biz Türk milliyetçileri, değişimi kalben değil, kalben istiyoruz. Yakın zamana kadar AKP ve Erdoğan muhalifi olan arkadaşlarımız bu seçimde ‘kerhen’ (kabul) vermeyi düşünüyorlar; 21 yıldır devam eden yıkımın yıkılmasına hizmet edecek. Çağrımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılması için değil, dirilişi ve değişimi için oy kullanmanızdır. Mevcut tüm kurum ve kuruluşların müşterek mutabakatı ile Türk milliyetçiliğinin siyasi maksadıyla belirlenmiş bir adayın bulunmadığını göz önünde bulundurarak; rastgele bir adayın veya partinin oyları bizim toplam sayımızı ve gücümüzü göstermeyecektir.

“DEĞİŞİMİ 15 GÜN ERTELEMEK ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Kimsenin siyasi fantezileri veya pazarlık hesaplarıyla harcayacak iki haftamız yok. Değişimi geciktirecek 15 gün ülkemiz için çok değerli ve tekrarlanacak seçim (ikinci tur) çok yorucu ve yıpratıcı olacak. Değişim için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan’ın 21 yıllık yağma düzenini değiştirmek için 14 Mayıs’ta liderliği ele geçirmeye en yakın aday. Bu nedenlerle değişim için oy kullanmak benim şahsi tercihim ve kararım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nadır. Birlik ve beraberlik içinde çalışacağımız daha güzel günlerde kucaklaşabilmek ümidiyle, dostlarımın ve Türk milliyetçilerinin takdirlerine saygıyla arz ederim.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu