Teknoloji

Youtube’dan Para Kazanmak Artık Daha Kolay! 1000 Abone Durumu Değişti

Youtube para kazanmak için 1000 abone koşulu değiştirildi. Artık Youtube’da 500 abone sınırını geçenler de yararlanmaya başlayacak.

Video akış platformu YouTube, para kazanma gereksinimlerini kolaylaştırdı. Buna göre partner bünyesinde para kazanmak için 1000 abone şartı 500’e düşürüldü.

Techcrunch’a göre, “Yıl boyunca 4000 saat izlenme veya son 90 günde 10 milyon Shorts görüntüleme” kuralı, “Yıl boyunca 3.000 saat izlenme veya son 90 günde 3 milyon Shorts görüntüleme” olarak güncellendi.

Yeni şartların ortasında ayrıca 3 ayda 3 genel yükleme yapmak gerekiyor. İçerik oluşturucular, güncellenmiş kuralları sağlamaları halinde YouTube İş Ortağı programına başvurabilecektir.

Yapımcılar ayrıca Harika Teşekkürler, Harika Sohbet ve Harika Etiketler gibi ipucu araçlarına, kanal üyelikleri için abonelik araçlarına ve YouTube Shopping ile eserlerini tanıtma olanağına sahip olacak.

YouTube şu anda bu iyileştirmeleri ABD, İngiltere, Kanada, Tayvan ve Güney Kore’de uygulamaktadır. Önümüzdeki dönemde diğer ülkelerde de bu koşulların değişmesi bekleniyor. Yeni kuralların geçerli olduğu ülkeler arasına Türkiye’nin de gireceği tahmin ediliyor.

serdivan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu