Haber

Denizli 2. Amatör Lig’de kura çekildi

Denizli 2. Amatör Ligler kura çekimi 26 kulübün antrenör, yönetici ve temsilcilerinin katılımıyla Denizli ASKF binasında gerçekleştirildi.

Kuraya Denizli ASKF Başkan Yardımcısı Ömer Sarıkaya, Denizli Futbol İl Temsilcisi Levend Sarıoğlu, Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Kura çekimi öncesi Denizli ASKF Başkan Yardımcısı Ömer Sarıkaya takımlara başarılar diledi. Kura çekimi öncesi bilgi veren Denizli Futbol İl Temsilcisi Levend Sarıoğlu, 2. Amatör Lig’in durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Başkarcı Eğitim Yurdu, Çameli Belediyesi spor, Denizli Hisarspor, Seçkin FK, Emirhisarspor, Eskiköyspor, Genç Ümitler, Güzelyurtspor, Gökbörüspor, Haylamazspor, Kalınkozspor, Kocayaka Emekspor, Kutlubeyspor, Mavi Siyahlar FK, Mehmetçik Mahallesispor, Pamukkale Fatihspor, Pamukkale Gençlerbirliği, Pelitlibağspor, Sarayköy Efeler06spor, Serin Serverhisar 19 Oldu FK, Sökmenspor, Starspor, Yatağanspor, Yenicekentspor ve Yeşilyuvaspor kulüplerinin mücadele edeceği ligin 11 Mart 2023 tarihinde oynanmasına oybirliğiyle karar verildi. Kümelerinde birinci olan gruplar doğrudan 1. Amatör kümeye yükseleceklerdi.

“İyi bir planlama olduğunu düşünüyorum”

Ligi ve beraberlikleri pahalıya getiren Mavi Siyahlılar FK Lideri ve Teknik Sorumlusu Muhsin Kayan, 2022-2023 futbol döneminin ikinci amatörler için hayırlı olmasını temenni ederek, “Güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum. Önümüzde 6- Kadromuza aldığımız 7 oyuncu.Şu an 18-19 kişilik bir kadromuz var.1-2 oyuncu daha alıp 20-21 kişilik bir takımla devam edeceğiz.Yani her zamanki gibi ikinci amatör için beklediğimiz Bu kurallarda ortalar 25-30. 26 kadro var. “Normal. Üç alt ve beş üstten katılacak takımlar esasen belirlendi. Umarım altını çizmemiz gereken asıl konu, umarım ligden çekilme olmaz. Aslında, kümedeki mangaların sayısı düşüktür. Grup ligden çekildiğinde ligin tadı kaçmıyor. O yüzden böyle bir şeye rağbet olmaz” dedi.

“Tek Gayemiz Gençler Yetiştirmek”

Lige genç bir kadro ile çıkacaklarını vurgulayan Genç Umutlar FK Teknik Sorumlusu Mustan Yeşil, “2007’li bir kümemiz var ki maç yapsın, kendini geliştirsin, farklı kardeşleriyle daha tecrübeli oyuncularla oynasın.” , kendilerini geliştirsinler.Normalde biz spor okuluyuz.Yani oradaki öğrencilerimiz yani.Bizim dışardan çok fazla oyuncumuz yok.Biz sadece kendi istediğimiz oyuncularla lige giren ve emek veren bir takımız. herkese başarılar diliyorum.Sağlıklı, kazasız güzel bir lig diliyorum.Gençlerimizi yetiştirmek tek hedefimiz var” diye konuştu.

“Hedefimiz Şampiyonluk”

Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilediğini dile getiren Elit FK Başkanı Mehmet Tekin, “Öncelikle 2023-2024 dönemine katılan amatör takımlarımıza başarılar diliyoruz. Nedense bu sene 26 takım katıldı. 4’ten az küme var.Seçkin Futbol Kulübü olarak bu kümede şampiyonluk için oynayacağız.Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapacağız.En kötü ihtimalle kümede 2. olarak bitirerek play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah takımımız başarılı olur” dedi. – DENİZLİ

arifiye-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu