Yaşam

Geleceğin aktörlerini yetiştirmek

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yaz kursları kapsamında tiyatro-drama eğitimine devam eden öğrencileri ziyaret ederek gösterilerini büyük bir hayranlıkla izledi.

Bülent Ecevit Kültür Sanat Parkı’ndaki Ceren Özdemir Müzik Atölyesi’nde bir süre verilen eğitimin ardından Önder Soner Çetin, kurs eğitmeni Dilek Kont’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursa 9 yıldır devam eden ve halen Çukurova Üniversitesi Konservatuarı öğrencisi olan Kutluay Akıl, Önder Soner Çetin’e teşekkür etti. 8 yıldır kursa devam eden Alya Sevtekin, 6 yaşında başladığı kursa halen devam ettiğini söyledi. Ayla Sevtekin dans jimnastiği gösterisiyle izleyenleri büyüledi.

Başkan Soner Çetin, kursların amacının çocuklardaki cevheri ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, “Adana büyük sanatçılar yetiştirmiştir. Sanatın her dalında çok değerli insanlar yetiştirmiştir. Neden aranızda her branştan sanatçı olmasın? Bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Ama bu işi bırakmayacaksın. Yeteneğin olacak ve çok çalışacaksın. İyi bir eğitimden geçebilir ve bunu yeteneğinizle birleştirip iyi sanatçılar olabilirsiniz. Hepinize başarılar dilerim. Bize sorun, size fırsatlar sunalım” dedi.

Başkan Soner Çetin, kurs ziyaretinin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbasyayla.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu