Haber

Gözleri polisi bile görmedi! Mersinli taraftarlar Eskişehir’i yangın yerine çevirdi

TFF 3. Lig’in 31. haftasında Eskişehirspor ile Yeni Mersin Antrenman Yurdu dün Eskişehir’de karşı karşıya geldi. Es-es sahasındaki maçı 2-1 kazandı. Mücadeleye saha dışında yaşanan olaylar damga vurdu.

MAÇ ÖNCESİ TARAFTARLAR

İddiaya göre, Eskişehir’e takımına destek için gelen Mersinli taraftarlar, Porsuk Bulvarı üzerindeki köprüye pankartlarını asarak, “Şampiyonluk bayrağımız Eskişehir semalarında. Maç saati yaklaşırken stada yürüyen Mersinli bir taraftar, paylaştığı görüntüde “Eskişehirlileri arıyoruz” sözlerini kullandı. Maç öncesi karşı karşıya gelen iki takımın taraftarları arasında karşılıklı kovalamaca ve zaman zaman arbede yaşandı.

MERSİN TARAFTARLARI STATÜYE ZARAR VERDİ

Yine iddiaya göre maçın başlamasıyla kendilerine ayrılan deplasman tribününde maçı izleyen Mersinli tarafları, Eskişehirspor’un attığı goller sonrası çılgına döndü. Golün açıklandığı an sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Mersinli taraftarların başta koltuklar ve defans plakaları olmak üzere stadyuma zarar verdiği görüldü.

POLİS YARALANDI

Mersinli taraftarlar ile Eskişehirspor yönetimi arasında gerginlik yaşanırken, kaydedilen görüntüler taraftarların kaldırdıkları koltukları fırlattığı görüntülere yansıdı. Kadrolarının geri çekilmesiyle yeterince gergin olan Mersin taraftarlarının da ortalığı karıştırdığı öğrenildi. Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olaylarda bazı kadın ve çocuk taraftarların ezilme tehlikesiyle karşı karşıya kalan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Olaylı karşılaşmanın ardından stadı terk eden taraftarların görev polislerini de yaraladığı görüldü.

haber-karkamis.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu