Teknoloji

Huawei Watch Buds Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Teknoloji devi Huawei, geçtiğimiz haftalarda yeni eserlerini tanıtacağı etkinliğini Çin’in eski liderinin ölümü nedeniyle erteledi. Bugün beklenen olay gerçekleşti ve bu eserler tanıtıldı. Bunlardan biri de yakın zamanda sızan tasarım. Tomurcukları İzleYeni bir akıllı saatti.

Bugün tanıtılan cihaz oldukça yenilikçi özelliklerle geliyor. Watch Buds’ın en dikkat çekici detayı ise içinde kulaklık ile beraber gelmek. Yani saatin içinde iki adet TWS kulaklık var. Hep birlikte akıllı saatin özelliklerine bakalım.

Huawei Watch Buds’ın Özellikleri;

Tasarım ve Sergileme

Huawei Watch Buds’ın yuvarlak ve şık bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Cihazın deri kayış ile gelmesi dikkatlerden kaçmıyor. Huawei, akıllı saatiniz Açılır kapanır kapak Kendi adını taşıyan manyetik bir kapakla geldiğini belirterek, kullanıcıların tek parmakla kolayca açabileceğini söylüyor. Watch Buds, IP54 su geçirmezliğine sahip olsa da Huawei, içine kulaklık koymuyor. su girişi yok gerektiği konusunda uyarır. cihazın Harmony OS 3İşletim sistemi ile birlikte geldiği unutulmamalıdır.

Paslanmaz çelik bir çerçeve kullanan cihazın çapı 47 mm’dir ve ayrıca 466×466çözünürlüğe sahip olmak 1,47 inç yuvarlak AMOLED ekranı içerir. Kulaklığın 4 gram ağırlığında olduğu aktarılırken, kullanıcıların dış kısma dokunarak farklı ses fonksiyonlarını gerçekleştirebildiği söyleniyor.

Sağlık Özellikleri

Diğer akıllı saatlerin trendlerini takip eden Huawei Watch Buds sağlık özelliği80’den fazla egzersiz modu, kalp atış hızı ve SpO2 sensörleri ile birlikte geldiğini de ekleyelim, cihaz ayrıca alışılmadık kalp atış hızı okumaları için bir EKG özelliğine sahiptir.

kulaklıklar

TWS kulaklıkların özelliklerine bir göz atalım. Kulaklıklar, üçlü gerçek zamanlı dinleme optimizasyonuna sahiptir. Aktif gürültü önleme şeffaf mod da kulaklıkla birlikte gelir. Ayrıca cihaz, daha yeterli bir arama deneyimi için yapay zeka tabanlı gürültü azaltma özelliğine de sahip. Kullanıcılar rastgele bir telefona veya başka bir cihaza ihtiyaç duymadan aramaları doğrudan kulaklıktan cevaplayabilir.

Pil

Huawei Saat Tomurcukları, 410mAh bataryası var Çinli teknoloji devi, cihazın 3 güne çıkabileceğini iddia ediyor. her kulakta 30mAh Bataryalı olduğu söyleniyor. Açıklamalara göre kulaklıklar, gürültü engelleme özelliğiyle birlikte 4 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Akıllı saat kablosuz olarak şarj edilebilirken, kulaklıklar da saatin içinde şarj oluyor.

Huawei Watch Tomurcuklarının Fiyatı

Huawei, siyah ve haki renk seçeneklerine sahip yeni cihazının Çin’de olduğunu duyurdu 429 dolar (7.995 TL) fiyat etiketi ile satışa sunulduğunu belirtti. Watch Buds’ın diğer pazarlara gelip gelmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu