Haber

Kılınç’tan Anıl Çakır’ın açıklamalarına yanıt

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın “2024 yatırım programında Keşan yok!” Haberde dile getirdiği iddialara yazılı bir açıklamayla yanıt verdi.

Kılınç’ın açıklamasında değindiği noktalar şöyle:

“KEŞAN’A HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Kılınç, hükümet olarak çalıştıklarını belirterek, “Muhalefetin dahi çözemediği sorunların çözümü için AK Parti Hükümetimiz ve başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm siyasilerimiz ile birlikte Keşan ve bölgemiz için gece gündüz çalışıyoruz. farkında.” söz konusu.

30 YIL SONRA YENİDEN AYAKTA KEŞAN VAR

Kılınç, bölgemizde 30 yıl sonra yeniden ayağa kalkan, vatandaşlarımızın takdir ettiği bir “Keşan”ın bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Ama siz yeniden takdir ederseniz muhalefet bunun farkında değil. Son yıllarda yatırım programında yer alan ve yakından takip ettiğimiz; Keşan Enez Yolu, Yayla Dalgakıran Projesi ve Keşan OSB projesiyle ilgili bir ekip açıklamalarda bulundu.

Bölgemize yönelik yatırımlarımızı ve projelerimizi şeffaf bir şekilde basınla paylaşıyoruz.

Her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi, aklınıza takılan her türlü soruyu da açıkça yanıtlayabiliyoruz. Öncelikle Bakanlığımızca onaylanan ve tapusunu aldığımız Besin OSB’nin (Organize Sanayi Bölgesi) altyapı ihalesi 31 Ocak’ta yapılacak. Bunu kamuoyu biliyor. Bölgemizde Keşan ve İpsala’da iki OSB inşa edilecek. İstihdam yaratacak Besin OSB bölgemizin can damarı olacak” dedi. şeklinde konuştu

KEŞAN-ENEZ OTOYOLU İHALESİ YAPILACAK

Kılınç, bölge için değerli olan ve esasen yatırım programında yer alan Keşan-Enez otoyolunun yapımına ilişkin ihale onayının tamamlandığını vurgulayarak açıklamasına devam etti. “Çalışmalara başlanacak. Öncelikle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uroğlu’na ve Edirne Milletvekilimiz Fatma Aksal’a şükranlarımı sunuyorum.”

YAYLA DALGAKIRAN’I ALACAK

Yayla Limanı Kıyı Tahribatına ilişkin Denizaltı beton mendirek projesine ilişkin Ulaştırma Bakanlığı öncülüğünde Yayla Balıkçı Barınağı’nın yıkılması sonucu başlatılan Dalkıran Etüt Projesi ihalesinin ihaleye çıkılacağını belirttiklerini anlatan Doç. Tamamlanan ve önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılacak olan Kılınç, açıklamasını şu şekilde tamamladı: “Keşan ve bölgemizde yaşanan ve tüm vatandaşlarımız için önem arz eden bu konularda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sorunlara kalıcı çözümler üretiyoruz. Söz değil eylem üreten hizmet anlayışımızla vatandaşlarımıza Keşan ve bölgemiz için çabamız kamu hizmetlerinin hızını ve kalitesini arttırmaktır.Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve Keşan ve bölgemiz için yatırım programındaki projelerimizin hayırlı olmasını diliyoruz. Bölgemiz hayırlı olsun” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu