Yaşam

Pavyon dansı tartışmayı alevlendirdi! Mehtap Yılmaz ile Sema Aydemir birbirine girdi

Survivor’daki performansıyla adından söz ettiren milli sporcu Sema Aydemir , İnci Taneleri dizisinde Dilber’in köşk dansını kısa elbisesiyle taklit ettiği için eleştirilerin hedefi oldu. Yıllar önce köşkte müzik söyleyen Mehtap Yılmaz, “Bunları köşke koyacaksınız” diyerek, başta Aydemir olmak üzere birçok ismi eleştirdi. Yılmaz’ın yorumuna son veren Sema Aydemir, yaptığı video yayınında eleştirilere tepki gösterdi.

“ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİM, GÜNDE 4 İŞTE ÇALIŞIYORUM”

Mehtap Yılmaz, yayınladığı videoda trend haline gelen pavyon danslarının isimlerini eleştirerek, “Bunların hepsini alıp bir köşke koyacaksınız, orada 15 gün boyunca dansçı olarak masa masa dolaşacaklar. o hayatın gerçek yüzünü görecekler ve “bizi kurtarın” diye yalvaracaklar. Yılmaz’ın yorumuna Instagram hesabından yayınladığı videoyla yanıt veren Aydemir, şunları söyledi: “Bu kirli köşk dansı her yerde ortaya çıkınca, eski köşkte geçmişi olan ve birkaç programda kötü anılarından bahseden biri vardı. , ‘Bunları pavyona atmalıyız.’ Ben, Gülşen ve dizideki insanlar Oyuncu için kimseyi kulübe atmaya gerek yok. Gece kulübüne atılan herkes isteyerek gitmez ama benim gibi temizliğe giden, öğretmenlik yapan da çok var ve ‘3 kuruşa çalışmak yerine birkaç kuruş harcayacağım’ diyorum. Kimse beni affetmesin. Günde 4 gün çok zor zamanlar geçirdim. “Köpek gibi çalışıyordum. Birini eleştirirken geçmişine bakın.”

“HERKES YERİNİ BİLMELİ, VİDEOYU PAYLAŞTIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM”

“Bazıları temizliğe gitmeye dayanamıyor. Sabah 06.00’da kalkıp öğretmenlik yaparak 15-16 bin TL kazanmaya dayanamıyorlar. Ya zengin koca buluyorlar ya da gece kulüplerinde takılıyorlar. Ben hayatım boyunca bunu seçmedim. Eve geldim diye bunlar bana söylenecek şeyler değil. Herkes haddini bilmeli. Senin geçmişin beni ilgilendirmez! Köşke düşenleri ben mi düşürdüm? Ne demek istiyorsun? ‘Onları köşke atın’ mı? Sakin olamıyorum. Görüntüyü paylaştığım için pişmanım. Yanlış bir şey yaptığım için sildim. Çünkü ben o tür bir insanım. “Ben insan değilim, evinden çıkmıyor. Ben insanları yargılamam.”

kofcazhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu