Haber

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye Meclis Üyesinin Dövülmesi Hakkında Konuştu

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye Meclis üyesinin darp edilmesiyle ilgili olarak, “Bu arkadaşımız yine bizimle masaya oturma durumunu alt üst etti” dedi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Belediye Meclis Üyesi A.Ö.’nün başına gelen olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Rize Belediyesi’ne şehir içi ulaşımda zam başvurusu yapmak için giden Rize Kent Minibüs Kooperatifi Lideri İsmail Uzunsakal tarafından darp edildi. Metin yaptığı açıklamada, saldırıya karışan kişilerle bir daha masaya oturmayacaklarını belirtti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, “İlgili Kooperatif başkanı cuma günü belediyeye geliyor. Karşılıklı konuşmalar yapıyor. İçeride toplantı yapılırken dışarı çıktığını bildiriyor. Ahmet bey çıkıyor. Konuşuyorlar.” yürüyüş yarın olmalı”. “Bittik, öldük” dedikten sonra çıkıp gidiyor. Yaklaşık 1 saat sonra cuma günü belediyeden 4-5 arkadaş aşağı iniyor. Dünyadaki tatlı insan.Hayatta kimseye el kaldırmaz,o söz kullanmayacak biri.Bazı kelimeler insana mal edilmelidir.Sonra gelirler ve cuma vaktidir,”Biz gideriz” der. Bunu da atlatın konuşarak barışalım mutlaka gelin sarılın” Arkadaşlarımız tutup alttan bir yumruk daha atıyorlar. Kurumsal refleks göstererek genel süreci takip edeceğiz. Bu arkadaşımız dağıldı. yine bizimle masaya oturma durumu… Olayı arkadaşlarımızdan duyduk. Görüntüleri de izledik. Kendi kurgularına göre benden alacaklarını söylediler. Kimseden bir şey alınmadı. O zam aslında verilecekti. Şimdi bu süreci uzattılar” dedi.

catalpinarajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu