İş

Bank of America, ServiceNow’un Professional Plus AI ürününe olan talebin arttığını görüyor

BofA analistleri, şirketin Satın Alma notuna sahip ServiceNow (NOW) için değerleme hedefini artırdı ve hisse başına önceki 750 $’dan 800 $’lık yeni bir hedef belirledi. Ayarlama, Perşembe günü yayınlanan bir raporda özetlendi ve şirketin gelişmiş Pro Plus AI hizmetine yönelik artan talebin altı çizildi.

Analistler ayrıca şirketin ürün gruplarında ve pazar segmentlerinde güçlü performansa dikkat çekti. Analistler, “Son birkaç hafta içinde yaklaşık on önemli sistem entegrasyonu ortağıyla iletişim kurduk ve onların girdileri, dördüncü çeyrekte genellikle tahminleri aşan güçlü satış işlemlerine işaret ediyor” dedi.

“Görüşler şirketin BT, çalışan ve müşteri ürün gruplarının yanı sıra çeşitli endüstri sektörlerinde tutarlı ve güçlü performansa işaret ediyor” diye devam ettiler. “Sağlık hizmetleri, yaşam bilimleri, finansal hizmetler ve teknoloji sektörleri özellikle güçlü performanslarıyla dikkat çekiyor.”

BofA, dağıtım kanallarından gelen, genel ekonomik sıkıntının azaldığı yönündeki yorumların da altını çizerek, bazı ortakların, biriken talep nedeniyle satış süreçlerinin arttığını gözlemlediğini ifade etti.

“Yapay zeka ve sistem izleme için yeni tanıtılan Pro Plus hizmetine ilginin arttığını gözlemledik. Ancak ortaklar bu ilgiyi, bu aşamada önemli bir satış hattını yansıtmaktan ziyade ön hazırlık olarak tanımlıyor. Açıklamalar, 2024 için potansiyel satışlarda umut verici bir artış olduğunu gösteriyor. ” özetlenmiş.

NOW hisseleri piyasa öncesi işlemlerde %2’den fazla arttı.

Bu makale yapay zeka yardımıyla üretilmiş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla ayrıntı için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

habermacka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu