Haber

Başkan Taban; “İnegöl Herşeye Değer” Diyerek Yola Devam Edin

31 Mart yerel seçimlerinde yine AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın İnegöl Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Önder Alper Taban, “İnegöl Her Şeye Değer” diyerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Bursa ilçeler aday tanıtım toplantısında İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday gösterildi.

 

GÖNÜL KÖPRÜLERİNİ KURDUK, DEVAM EDECEĞİZ

Tofaş Spor Salonu’nda düzenlenen görkemli aday tanıtım toplantısında İnegöl Belediye Başkanı adayı açıklanan Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl halkıyla kurdukları gönül köprüsünü devam ettireceklerini belirterek, en büyük projenin ise İzmir Büyükşehir Belediyesi olduğunu söyledi. insanların kalplerine girin. Lider Alper Taban, yeni döneme ilişkin yaptığı açıklamada, “81 ilden tüm vatandaşlarımızın bir arada huzur içinde yaşadığı, kardeşlik bağının en güçlü temsili olan İnegöl’e hizmet etmek için yeniden aday olmaktan mutluluk duyuyorum. Bizi bu kutlu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm parti büyüklerimize teşekkür ederiz. 2017 yılında atamayla başlayan belediye başkanlığı süreci, 2019 yerel seçimlerinde zaferle devam etti. Vatandaşlarımızın 5 yıldır sürdürdüğü İnegöl’e hizmet seferberliğini gururla yürüttük.Bu süreçte partimizin her kademesiyle istişarede bulunduk ve derdimiz sadece İnegöl’e hizmet etmekti. 2017 yılında da söyledim, şimdi de söylüyorum; En büyük proje insanların kalbini kazanmaktır. Biz İnegöllü hemşehrilerimizle sevgi köprüleri kurduk, bundan sonra da kurmaya devam edeceğiz. İnegöl olarak biz bu köprüleri kurduk. her zaman üzerimize düşeni yaptık. İster tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs süreci olsun, ister sel ve deprem felaketleri olsun, ister son dönemde 11 ilimizi etkileyen yüzyılın felaketi olsun, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Aslında Türk milletimizin en büyük özelliği “kardeşliğidir” dedi.

 

İNEGÖL ZENGİN İSİMLERİN BULUNDUĞU BİR ŞEHİR

Başkan Alper Taban, adaylık sürecine ilişkin değerlendirmesinde, “AK Partimizdeki mevcut belediye başkanları doğal adaydır. Tekrar başvuru yapmaya gerek yoktur. Parti büyüklerimiz araştırma ve değerlendirmeleri sonucunda kararını açıklıyor. Başta Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere partimizin her kademesine teşekkür ediyorum. Nitekim bugün Alper Taban ismi anılsa da her aday değerlidir. Aslında bu bir adaylıktır. İnegöl’ün isimleriyle ne kadar zengin olduğunun göstergesi. Bu süreçte tüm adaylar kendi kampanyalarını yürüttüler. “Bugün tek çatı altında toplanıp hep birlikte çalışarak AK Partimizin ve Cumhur İttifakımızın hem Bursa’da hem de Bursa’da en iyi sonuçları alması için çalışacağız.” Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde de 18 ve 28 Mayıs’taki gibi” dedi.

 

İNEGÖL’E YENİ KAZANIMLAR KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Yeni dönem için planlarının olduğunu ve İnegöl’e yeni kazanımlar kazandırmak istediklerini belirten Başkan Alper Taban, “Sanayisiyle, tarımıyla, turizmiyle, kültürüyle her geçen gün büyüyen İnegöl’e yeni kazanımlar kazandırmak istiyoruz. zenginlikler. Bu bağlamda arka planda devam eden çalışmalarımız var. Bunları süreç boyunca paylaşacağız. İnegöl; sanayi başta olmak üzere birçok farklı iş imkanının olduğu, her yıl göç alan bir şehir. Ayrıca daha neler neler üzerinde çalışıyoruz. İnegöl’de yaşayan her vatandaşımızın hak ve hukukunu gözeten, adil bir yönetim anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonuyla belediyecilik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “dedi.

 

İNEGÖL’Ü HER ZAMAN BİRLİKTE YÖNETMEK İSTİYORUZ

Önder Alper Taban, “Ben değil, biz” diyerek İnegöl’de ortak yönetim biçimiyle çalışmalar yürüttüklerini, Cumhur İttifakı adayı olarak İnegöl’ü birlikte yönetmeye talip olduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz günden bu yana Genci, yaşlısı, sanayicisi, çiftçisi, esnafıyla kısacası tüm vatandaşlarımızla birlikte hareket ettik. Tüm fikirler bizim için önemli. Aynı şekilde İnegöl’ü de yeniden birlikte yönetmeyi arzuluyoruz. Vatandaşlarımızı mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Bize inanan ve güvenen, desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, İlçe Başkanımıza, teşkilatımıza, parti büyüklerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl ve Bursa.’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-kadinhani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu