Yaşam

‘Macbeth Abla’ tiyatro oyunu Bozüyük’te sahnelendi

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşan “Macbeth Kardeş” adlı tiyatro oyunu, biletleri tükenen seyirci kitlesine sahnelenmeye başladı. İlk gösterimde oyuncular başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Bu akşam büyük bir gurur duydum. Kıvanç, İlknur ve Özgür Hoca ile birkaç yıl önce tanışmıştık. Bozüyük’te tiyatroyu kendi halkımızla, kendi gençlerimizle, kendi çocuklarımızla, tüm halkımızla nasıl buluştururuz diye çalışmalara başladık. Sonrasında bu kadar pırıl pırıl gençlerle bugün sizlere bu çok güzel oyunu gösterebilir hale geldik. Sadece oyun oynayanlar değil, arka planda çalışan tüm gençlerimiz kendi şehrimizin çocukları, kendi şehrimizin insanlarıdır. “Bununla gurur duyuyorum,” dedi oyuna katılan ve çiçek sunan herkesi tebrik ederek.

ANKA’nın raporuna göre Önder Bakkalcıoğlu da, “İnşallah önümüzdeki yıllarda Bozüyük’te şehir tiyatroları da olacak. Böyle bir noktaya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi. Bakkalcıoğlu, tüm izleyicileri 4 Eylül Mahallesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi’nde gerçekleştirilecek Zeki Müren ve Şükrü Tunar Konser programına davet etti.

Bozüyük Belediyesi Gençlik Tiyatrosu, “Rahibe Macbeth” oyunuyla 7 Şubat Çarşamba ve 9 Şubat Cuma günü saat 20.00’de Metristepe Kültür Merkezi’nde iki kez daha sahne alarak tiyatroseverlerle buluşacak.

(KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

agacorenajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu